"Vi kan kun give vores bedste anbefalinger videre til andre gæster"

Lehnsgaard er et dejligt sted at bo, når man er mange mennesker. Der er mange forskellige steder i huset, hvor man både kan være sammen og hvor man kan trække sig tilbage. Sengene og værelserne er gode, og der er et dejligt stort køkken med gode muligheder for selv at lave mad. Søren er en utrolig venlig og imødekommende vært. Vi kommer gerne igen en anden gang.

- Lisbeth, juli 2017


"Et rigtig dejligt ophold i smukke omgivelser!"

Vi havde en dejlig ferie på Lehnsgaard. Dejlig rummelig hus med masser af plads til mange. Vi kunne nemt være sammen i køkkenet og stuen. Gården er omgivet af smukke natur, hvilke blev brugt til lange cykel-og løbeture. Vi havde en god og nem kommunikation med Søren både før og under opholdet. Huset ligger super godt i forhold til indkøb, "forlystelser" (bl.a minigolf og fodboldgolf mm.) og ture.

Vi var meget begejstret for jeres værtskab, og vil helt sikkert anbefale jer til andre! Det var utrolig positivt, at der var så rent og pænt i alle værelserne - og vi har alle været sovet skønt. Rigtig god sommer.

- Karina, Juli 2017


"Loved the stay"

Great place close to Gudhjem with loads of space and all the modern amenities - Jørgen, May 2017

 

"Rigtig dejligt sted til familietræf"

Rummelig bolig og naturskønne omgivelser.

 - Louise, april 2017

“Fed tur med herrelogen”

Vi var 8 mand afsted og både gården og omgivelserne var helt ideelle for os. Køkkenet er lækkert og med god plads til store armbevægelser. Vi var en tur på den nærliggende golfbane og næste år glæder vi os til rafting og cykling!

— Lasse, oktober 2016

"Klart anbefalsesværdigt"

Søren var en venlig vært, meget hjælpsom og imødekommende. Dejligt stort hus og fantastisk beliggenhed.

 - Tina, marts 2017

Would definitely go back

Such an amazing space! Celebrated new year here and it was just wonderful! Friendly, happy host - Would definitely go back.

— Ella, January 2017


 
Fantastisk herregård beliggende i den smukkeste natur, med en smuk park bag huset. Stedet giver en ro, i smukke rammer, med plads til at udfolde sig.

— Kasper, november 2016